AMSOIL – Първите в синтетиката

ПРЕДОСТАВЕНИ ЗА ЗАЩИТА

Пазете колата, която обичате, AMSOIL осигурява 75% повече защита на двигателя, срещу загуба на мощност и износване, отколкото изисква водещият индустриален стандарт *, удължаване на живота на жизненоважни компоненти, като бутала и разпределителен вал.

*Базирано на независимо тестване на AMOSIL Signature Series 0W-20, в ASTM D6891, както се изисква от спецификацията API SN

Вижте продуктите на AMSOIL

ЗАЩИТА НА СВЕТОВНА КЛАСА

Wistia video thumbnail

Вижте защо автомобилните ентусиасти и състезателите също се доверяват на напълно синтетичните масла AMSOIL, за да осигурят защита на световно ниво от износване на техните превозни средства.

Ние стриктно тестваме нашите продукти, за да сме сигурни, че получавате най-висококачествените синтетични смазочни материали на пазара. AMSOIL Signature Series Motor Oil е подложено на тестване, за да се измери способността му да предотвратява износването, отлаганията и др.

Доказателството

Wistia video thumbnail

Вашите лагери понасят удара всеки път, когато  настъпвате газта. AMSOIL осигурява мощна защита на лагери и други важни компоненти. Независима лаборатория сравняваше серията Signature срещу главен конкурент тестван на 100 000-мили. Серията Signature осигурява далеч по-добра защита от износване и поддържа лагерите като нови. Използвайте AMSOIL и шофирайте с увереност.

 

Разширена защита

Синтетичните масла AMSOIL са ръчно изработени за тези, с максимална производителност и изискват най-добрата защита , така че да можете да продължите да се наслаждавате максимално на автомобилите си.

Синтетично моторно масло AMSOIL:

* 75% повече защита на двигателя срещу загуба на мощност и износване.

* Синтетичното моторно масло AMSOIL Signature Series притежава 50% повече препарати, които пазят маслото чисто и спомагат циркулацията му. То осигурява 90% по-добра защита срещу утайките.

*AMSOIL се бори с разбиването на вискозитета по-добре от конкуренцията, осигурявайки изключителна защита на буталата, разпределителните валове и лагерите.

* Въз основа на независимо тестване на AMSOIL Signature Series 0W-20, в ASTM D6891, както се изисква от спецификацията API SN PLUS.
* срещу AMSOIL OE Motor Oil.

* Въз основа на независимо тестване на AMSOIL Signature Series 5W-30 в теста на двигателя ASTM D6593 за включване на масления екран, както се изисква от спецификацията API SN.
* Въз основа на независимо тестване на AMSOIL Signature Series, Schaeffer’s Supreme 9000 Full Synthetic, Lucas Synthetic, Valvoline Conventional Daily Protection, Mobil 1 Annual Protection и Pennzoil 5W-30 с теста Kurt Orbahn. Масла, закупени на 5/3/18.

От къде да купя?

Cookies в нашия сайт

Ние използваме cookies за да направим вашето преживяване на нашия сайт по-добро. Ако продължите да ползвате нашия сайт това означава, че се съгласявате с използването им. Прочети още...