AMSOIL – Първите в синтетиката

За AMSOIL

ЛИДЕР В КАЧЕСТВОТО

Придържането ни към по-високи стандарти за качество е нашата търговска марка. Ние избираме суровини въз основа на качеството и производителността. Всеки един химикал се тества преди да бъде приет в нашата производствена база, за да се гарантира, че отговаря на стандартите ни за качество. Нашият произвоствен процес включва стриктно контролиран и компютъризиран процес, за да поддържаме високото качество на финалния продукт.

Преди да бъдат опаковани, пробите от крайния продукт се подлагат на серия от стандартни за индустрията тестове. Всеки продукт, който AMSOIL произвежда се тества всеки път при смесване, за да се подсигури най-добро качество и консистенция. По този начин вие можете да сте сигурни, че получавате най-доброто, всеки път когато избирате синтетични масла AMSOIL.

Вижте AMSOIL продуктите

Покриване на най-високите стандарти за качество в света

Системата за управление на качеството AMSOIL и системата за управление на околната среда са регистрирани в Международната организация по стандартизация, съответно (ISO) 9001: 2008 и 14001: 2004.

Можете да се доверите на качеството на AMSOIL INC и нашите продукти.

Предприемачество

Wistia video thumbnail

– “Мечтай за нещо! Продължавай! Аз мечтаех да успея с това синтетично масло.

Al Amatuzio, Основател на AMSOIL

AMSOIL INC. Въплъщава американските идеали за предприемачество, иновации и упорита работа. Идеята на основателя на AMSOIL – Ал Аматузио, дошла още преди половин век, днес е прерастнала в компания, позната в световен мащаб като лидер в технологиите на синтетични смазки.

Въпреки възможността да се спестим пари от производствотом, като прехвърли процеса в други страни, ние сме ангажирани да формулираме, смесваме и опаковаме напълно синтетичните масла AMSOIL в Съединените щати.

Изберете ентусиастите в бранша

Wistia video thumbnail

Ние не сме просто инженери, химици и производители, ние сме състезатели с бензин в кръвта и търсачи на тръпката. Също като вас, ние се чувстваме най-добре когато работим по колите си, независимо дали правим подобрения по представянето им или просто ги пробваме по магистралата.

Времето прекарано зад волана или под капака на автомобилите ни, ни помага да усетим от първа ръка мощността, скоростта и производителността на двигателите. Тази перспектива ни помага да формулираме едни от най-добрите синтетични масла на пазара. Защото те не само трябва да предпазват вашите автомобили, те трябва също да предпазват и нашите автомобили.

Cookies в нашия сайт

Ние използваме cookies за да направим вашето преживяване на нашия сайт по-добро. Ако продължите да ползвате нашия сайт това означава, че се съгласявате с използването им. Прочети още...