AMSOIL – Първите в синтетиката

Конвенционално срещу синтетично масло

СИНТЕТИЧНИ И КОНВЕНЦИОНАЛНИ МАСЛА

Дори да знаете, че синтетичните масла превъзхождат конвенционалните масла, е възможно да не знаете защо. Разликата между конвенционалните и синтетичните масла започва на молекулярно ниво.

Синтетичните не съдържат примесите и молекулярните проблеми, които са често срещани при конвенционалните масла. Чистите еднородни молекулярни структури на синтетиката, придават свойства, които осигуряват защита от износване, добро представяне при екстремни температури и горивна ефективност, които конвенционалните смазочни материали не могат да достигнат – всичко това ви помага да спестите пари с автомобили, които работят по-добре и имат по-дълъг живот.

Защита на двигателя

Само микроскопичен слой от маслото разделя металните повърхности
в двигателя от докосване и причиняване на износване. Синтетичните моторни
масла AMSOIL образуват по дълготраен флуиден слой в сравнение с
конвенционалните масла, поради еластичността на базовите масла.
Те намаляват износването и помагат за увеличаване живота на двигателя.

Вижте продуктите на AMSOIL

При екстремни температури

При ниски температури

Защита при стартиране на двигателя

Когато температурата спадне, двигателното масло се сгъстява и започва да се движи по-бавно, което може да доведе до това - някой от частите на двигателя да останат незащитени за кратко. AMSOIL е по-течен от конвенционалното масло при ниски температури, осигурявайки по-лесен и по-бърз старт. Това означава, че маслото може да достигне до по-важните компоненти по-бързо, осигурявайки по-голяма защита на двигателя и намалява износването.

При високи температури

Подобрена чистота на двигателя

За да покриваме все по-строгите стандарти за икономия на гориво, производителите на автомобили проектират различни видове двигатели, което ги кара да работят на по висока температура от всякога. Средната работна температура се вдига до 113 ° C понякога дори и по-висока при големи натоварвания. Тази топлина може бързо да разруши маслото като предизвика оксидиране, утайка и отлагания.

Икономия на гориво и масло

Икономия на гориво

Максимална икономия на гориво

Базовите масла, използвани в конвенционалните масла, съдържат молекули с различни размери и тежести, както и нежелани материали, като восъци. Това обикновено изисква повече енергия за циркулиране в двигателя, което може да намали разхода на гориво. От друга страна, синтетичните моторни масла AMSOIL са съставени с помощта на молекулярно еднородни синтетични базови масла, които се плъзгат лесно едно с друго и не съдържат неблагоприятни материали. Те подпомагат за намаляване на загубата на енергия използвана при триенето и увеличават икономията на гориво.

Икомомия на масло

Помощ при намаляване консумацията на масло

Потреблението на масло е като вода изпаряваща се в горещ ден. Точно както слънчевата топлина издига водни молекули от контейнер с вода във въздуха, високата топлина на двигателя може да вдигне леките, нестабилни молекули от маслото, което води до спад на нивото на маслото. Изпареното моторно масло изпуска отработените вредни газове, което води до замърсяване на въздуха.

Синтетични моторни масла AMSOIL отлично устояват на екстремни горещини, като по този начин предпазвазват от разход на масло и помагат за намаляване на парите дадени за постоянното доливане на моторно масло.

НАМАЛЕНИ ЕМИСИИ И МАКСИМАЛНА ИКОНОМИЯ НА ГОРИВО

Синтетичните моторни масла AMSOIL са предназначени да намалят емисиите и разхода на гориво- всички характеристики, които подпомагат за предотвратяване на замърсяването . Те се борят с изпаряването (изгаряне) по-добре от конвенционалните моторни масла, като намаляват вредните емисии.

Cookies в нашия сайт

Ние използваме cookies за да направим вашето преживяване на нашия сайт по-добро. Ако продължите да ползвате нашия сайт това означава, че се съгласявате с използването им. Прочети още...