AMSOIL – Първите в синтетиката

Марката Amsoil ще присъства на Balkan Run „Together On The Road“ 2019 В Боровец

 

Марката Amsoil ще присъства на Balkan Run „Together On The Road“ 2019 В Боровец.

Моторното масло AMSOIL отговаря на най-високите изисквания за експлоатационни характеристики на съвременните двигатели. При моторите с голяма мощност във вътрешността на двигателя се проявяват екстремни натоварвания. Синтетичното масло AMSOIL противодейства на възникващите извънредно високи температури и редуцира отделянето на вредни газове в атмосферата.

Amsoil – Американски 100 % синтетични масла!

BALKAN RUN “TOGETHER ON THE ROAD” – BOROVETS 2019 е първият по рода си авто-мото фестивал, който има за цел да събере „под един покрив“ всички любители с бензин в кръвта, независимо дали са на четири, или на две колела. Мероприятието ще се проведе от 8 до 11 август 2019 в курортен комплекс Боровец. Това е една изключителна възможност за автомобилните и мотоциклетни брандове да представят своите продукти, или услуги пред широката публика в рамките на фестивала.

BALKAN RUN “TOGETHER ON THE ROAD” 2019 протича под надслов „Заедно на пътя“, защото независимо дали караме в града или извън него, на пътя има място за всички. Принципът за толерантността трябва да бъде водещ, когато сядаме зад волана. А когато сме заедно, сме достатъчно силни, за да снижим инцидентите до минимум.

BALKAN RUN “TOGETHER ON THE ROAD” 2019 дава на всекиго по нещо – независимо дали слуша фолк, рок или техно музика. На територията на фестивала ще бъдат изградени 3 сцени, всяка от които с различен тип музика.

BALKAN RUN “TOGETHER ON THE ROAD” 2019 е нашата територия да се видим, опознаем и забавляваме ЗАЕДНО в рамките на 4 дни с много игри, томболи и състезания.

Снимки от събитието:

 

От къде да купим AMSOIL

Back to blog

Next post

Cookies в нашия сайт

Ние използваме cookies за да направим вашето преживяване на нашия сайт по-добро. Ако продължите да ползвате нашия сайт това означава, че се съгласявате с използването им. Прочети още...